MERCOLEDÌ 20 LUGLIO 2016 PALMANOVA (UD)

PALMANOVA (UD) SAGRATO DEL DUOMO MERCOLEDÌ 20 LUGLIO 2016 ore 21.00

Duomo Palmanova

MIXED CHOIR HUIK! (Tallinn, Estonia) Diretto da Kaspar Mänd

PROGRAMMA

  Anders Hillborg                  Muoayiyoum James MacMillan              Factus est repente Gustav Holst                     Nunc dimittis Tõnu Kõrvits                     In Paradisum Mart Saar                         Miks sa nutad,tammekene? Cyrillus Kreek                   Maga,maga,Matsikene Märt Ratassepp                3 B.Alveri miniatuur) Veljo Tormis                     da Sügismaastikud: I- On hilissuvi                                        V- Tuul kõnnumaa kohal VI- Külm sügisöö kuu VII Kanarbik Martin Sildos                    Rõõmsate vihmapiiskade laul Veljo Tormis                     da Jaanilaulud: I- Kutse jaanitulele                                        II- Kutse jaanitulele II                                        IV- Miks Jaani oodatakse?                                        V- Jaani hobu